Uw partner in Reclame | 052 52 54 30

Belettering voertuigen

En goede belettering is onmisbaar bij een wagenpark, het is een ideaal middel om naambekendheid te krijgen.

In overleg met u nemen we graag de mogelijkheden door om het gewenste resultaat te bereiken. Met het juiste ontwerp en de juiste kleuren kunnen we uw belettering realiseren.

Contacteer ons vandaag nog om uw reclame te realiseren.

Produkten

Een belettering kan bestaan uit afzonderlijke kleef letters die dan uitgeplot worden. Maar kan ook bestaan uit digitale prints. De prints kunnen ook uitgeplot worden in iedere gewenste vorm.

 

Ook is er en combinatie mogelijk met deels Carwrapping in een kleur of print en deels de traditionele belettering.

Belettering ramen

Raambelettering is voor veel winkels een juiste manier om de voorgevel van reclame te voorzien. Vaak zijn de gevels van glas, waardoor redelijk eenvoudig op een economische manier een grote herkenning gerealiseerd kan worden.

 

Met digitale prints kunt u ramen en glaswanden beletteren in elke gewenste vorm of kleur.

De digitale prints wordt veel gebruikt voor logo’s en teksten, maar wij kunnen deze folie ook volgens uw ontwerp printen en snijden.

 

Ook kunnen tijdelijke boodschappen weergegeven worden op de vitrine, deze kan in verschillende kleuren en vormen. Deze methode worden meer en meer toegepast in de Solden periode. Deze kunnen indien gewenst uitgevoerd worden in een removable film. Kan zowel om snijletters als digitale print gaan.

© 2015 Uwreclamenu. All Rights Reserved.