Uw partner in Reclame | 052 52 54 30

Produkten

Rollup Banner

Op een handige manier uw presentatie bij de hand? Met een roll up banner bent u snel weg en thuis. Dankzij het rolsysteem is de banner in een handomdraai in- en uitgepakt. Voor alle roll up banners geldt dat de kwaliteit van de print gelijk is en bij ons betekent dat altijd van een hoge kwaliteit. De banner wordt aan de onderkant met een plakstrip bevestigd. De levering is inclusief handige opbergtas.

Wind Board

Deze WIND BOARD is voorzien van een compacte gegoten voetstuk met wielen die verzwaard kan worden met water of zand voor extra stabiliteit. Het kliksysteem maakt het wisselen van posters supersnel en eenvoudig.

 

* Ideale buitendisplay voor posters

 

 * Posters kunnen snel en eenvoudig gewisseld worden met het klikkader

 

 * De holle plastic basis kan gevuld worden met zand of water voor stabiliteit

 

 * Geleverd met twee antiverblindingslagen (een per zijde)

Pop-up systeem

Deze flexibele Pop-up systeem beschikt over een vouwbare frame van aluminium tubes. Dit systeem laat toe de metalen staven makkelijk op het frame te plaatsen. De visual wordt door middel van magneettape bevestigd. De Eco Easy Up is verkrijgbaar in twee afmetingen in gebogen vorm.

 

De volledige kit bestaat uit het aluminium tube frame, metalen staven en een magneetrol van 30m. Bovendien wordt de Eco Easy Up geleverd met een stevige transport en opberg-case. Om een perfecte set te creëren kunt u ook halogeen of LED-lampen en één van onze balies bestellen.

Display

© 2015 Uwreclamenu. All Rights Reserved.