Uw partner in Reclame | 052 52 54 30

Produkten

Hier kan Uwreclamenu een hele waaier van oplossingen bieden. Gaande van een simpel reclamebord tegen de gevel tot een hele uitgewerkte lichtreclame project met verlichting.

Hieronder kan u in de verschillende stappen zien wat wij kunnen aanbieden.

Freesletters

Gevelreclame

Doosletters

Ons programma in gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Acry-flex is een lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat verkrijgbaar in de diktes 8, 18 en 30 mm en in een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Als variant is opaal met een lichtdoorlatendheid van 40% zeer interessant.

 

Een prijsgunstig alternatief is sandwichpanel (Dibond/Alupanel); leverbaar in de diktes 3 mm gekleurd (wit 4 mm) en sandwichpanel in de uitvoeringen goud, zilver en koper geslepen of zilver metallic.

 

Overige materialen in diverse diktes in ons assortiment zijn (geanodiseerd) aluminium, acrylglas en PVC geschuimd. Voor een eenvoudige montage leveren wij tevens diverse soorten afstandhouders, 1:1 montagetekeningen en lijmen.

Wij kunnen indien gewenst instaan voor ontwerp, project en plaatsing. Ook kunnen voor alles de bijpassense verlichting voorzien. Vraag hierover de info omtrend halogeen, gasontladingslampen of LED verlichting.

Een opvallende eyecatcher aan uw bedrijfspand creëert u, door deze te voorzien van een prachtige en duidelijke herkenbare gevelreclame. Gevelreclame is het verlichte visitekaartje van uw organisatie en is mede bepalend voor de gehele uitstraling van uw pand en het imago.

Doosletters zijn op dit moment veruit de meest populaire toepassing op het gebied van buitenreclame.

Doosletters zijn driedimensionale letters of figuren met individuele verlichting. In tegenstelling tot lichtbakken zijn doosletters vriendelijker wat betreft uitstraling en passen ze vaak beter in de architectuur van een pand, omdat ze meer zicht op de achterliggende gevel bieden.

 

Kunststof of aluminium doosletters geven uw bedrijfsreclame en of logo een bijzondere uitstraling. Doosletters zijn in diverse profielsoorten leverbaar, waarbij nagenoeg elk lettertype en logo te realiseren is.

 

Onverlicht, verlicht of indirect verlicht, de mogelijk-heden zijn onbeperkt. Deze letters worden meestal uitgelicht door middel van LED verlichting. Hierdoor heeft u ook een lager verbruik.

Gevelbanieren

Met een RVS banier weet men een stijlvolle, exclusieve uitstraling te verkrijgen en de attentiewaarde te verhogen van een bedrijfspand. De banieren zijn van een hoogwaardige kwaliteit RVS, dit zorgt voor een langere levensduur dan andere materialen en een chique uitstraling.

 

De banieren zijn te bestellen

in verschillende maten voor

verschillende doekbreedtes,

van 40 t/m 80 cm.

 

Het geveldoek van de banier wordt opgespannen tussen de roestvrij stalen muursteunen met behulp van RVS draadstangen. Door deze montage zal het geveldoek zelfs bij extreme windbelasting strak blijven.

 

Bij een RVS bannersysteem kunt u gelijk een geveldoek bestellen, in de door u gewenste kleur of maat, of een full color geprint doek. Tevens kunt u de bannersteunen voorzien van fraaie verlichtingsarmaturen. Hierdoor wordt de attentiewaarde ook

's avonds gegarandeerd.

Wij leveren ook banieren welke

geschikt zijn voor montage aan

een lantaarnpaal of een banier

in een enkelzijdige uitvoering..

Spandoek kadersystemen

Uwreclamenu is gespecialiseerd in aluminium frame constructies. Het frame wordt op maat gemaakt, zodat het in iedere situatie kan worden toegepast. Of u nu een hangend, staand, rechthoekig of rond spandoek frame zoekt, wij leveren het in ieder gewenst formaat! Ook kunnen wij hier de gepaste verlichting voor leveren.

Betaalbaar en populair.

Wilt u uw bedrijfspand voorzien van gevelreclame in de vorm van een spandoek?

 

Het materiaal van het spandoek wordt gekozen op basis van de toepassing. Standaard wordt het spandoek uitgewerkt in PVC zeildoek.

Ook geperforeerd PVC zeildoek (Mesh) behoort tot de mogelijkheden, waarvan het materiaal wind en geluidsdoorlatend is.

 

Naast het produceren van de spandoeken en de frameconstructies kunt u bij Uwreclamenu ook terecht voor ontwerp, advies en uiteraard voor de montage.

Borden

Uwreclamenu werkt uitsluiten met Dibond borden als deze voor langere termijnen geplaatst worden op gevels. Deze vooral omdat ze veel minder weersafhankelijk zijn dan de vele andere schuimpanelen.

 

Men kan een Dibond bord vlak op de gevel plaatsen met een print of belettering op. Men kan aan deze borden een rand plooien, zodat deze dan het uitzicht krijgen van een bord van vb. 5cm dik. Wat een veel mooier resultaan opleverd.

 

 

 

 

 

 

 

Men kan ook volledig een gevel of stukken ervan gaan voorzien in Dibond panelen. Deze zijn trouwens in vele kleuren en afmetingen en dikten verkrijgbaar. Deze borden worden met een speciaale frees bewerkt zodat u het gewenste resultaat kan bekomen. Vraag naar onze kleurenstalen en pak uw faforieten kleur van uw huisstijl.

© 2015 Uwreclamenu. All Rights Reserved.